04
апрель
2025
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
“63 жалпы білім беретін мектеп" КММ бракераждық комиссиясының
мектеп асханасын тексеру есебі
Тексеру күні:03 сәуір 2025 жыл
Тексеруді жүргізген комиссия мүшелері:
1.Турысов Б.А. - директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары
2.Джурумбаева Ж.Р. - директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары
3.Құттымуратова Г.Е. - әлеуметтік педагог
4.Нуртелеуова Б А. - мектеп медбикесі
5.Мусабеков А.Б. .- директордың шаруашылық ісі жөніндегі орынбасары
6. Аманова Ә.Б. - ата-аналар комитетінің мүшесі
Тексеру мақсаты: Мектеп асханасының санитарлық жағдайын, азық-түлік өнімдерінің сақталуын және тағамдардың сапасын тексеру.
1. Тексеру барысы:
Тексеру барысында асханадағы барлық санитарлық нормалар мен талаптар тексерілді. Қызметкерлердің гигиеналық жағдайы мен киімдері, құрал-жабдықтардың тазалығы, тағамдардың дайындалуы мен сақталуы бақылауға алынды.
2. Нәтижелер:
Қолайлы нәтижелер:
- Асхана таза, санитарлық нормаларға сай.
- Азық-түлік өнімдері дұрыс сақталған, жарамдылық мерзімдері талапқа сай.
- Тағамдар мәзір бойынша дайындалған.
- Қызметкерлердің киімдері мен гигиеналық жағдайы жақсы, барлық талаптарға сай.
Қолайсыз нәтижелер:
- Қолайсыз жағдайлар анықталған жоқ.
3. Қорытынды: Мектеп асханасы жалпы алғанда талаптарға толық сәйкес келеді. Санитарлық жағдайы жақсы, азық-түлік өнімдері сақталуы мен дайындалуы бойынша ешқандай бұзушылықтар байқалған жоқ.


мектеп асханасын тексеру есебі
Тексеру күні:03 сәуір 2025 жыл
Тексеруді жүргізген комиссия мүшелері:
1.Турысов Б.А. - директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары
2.Джурумбаева Ж.Р. - директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары
3.Құттымуратова Г.Е. - әлеуметтік педагог
4.Нуртелеуова Б А. - мектеп медбикесі
5.Мусабеков А.Б. .- директордың шаруашылық ісі жөніндегі орынбасары
6. Аманова Ә.Б. - ата-аналар комитетінің мүшесі
Тексеру мақсаты: Мектеп асханасының санитарлық жағдайын, азық-түлік өнімдерінің сақталуын және тағамдардың сапасын тексеру.
1. Тексеру барысы:
Тексеру барысында асханадағы барлық санитарлық нормалар мен талаптар тексерілді. Қызметкерлердің гигиеналық жағдайы мен киімдері, құрал-жабдықтардың тазалығы, тағамдардың дайындалуы мен сақталуы бақылауға алынды.
2. Нәтижелер:
Қолайлы нәтижелер:
- Асхана таза, санитарлық нормаларға сай.
- Азық-түлік өнімдері дұрыс сақталған, жарамдылық мерзімдері талапқа сай.
- Тағамдар мәзір бойынша дайындалған.
- Қызметкерлердің киімдері мен гигиеналық жағдайы жақсы, барлық талаптарға сай.
Қолайсыз нәтижелер:
- Қолайсыз жағдайлар анықталған жоқ.
3. Қорытынды: Мектеп асханасы жалпы алғанда талаптарға толық сәйкес келеді. Санитарлық жағдайы жақсы, азық-түлік өнімдері сақталуы мен дайындалуы бойынша ешқандай бұзушылықтар байқалған жоқ.

